KringloopWinkel Delft

De Kringloopwinkel Delft is gevestigd aan de Rotterdamseweg 404 in Delft.

Met 3 etages van ruim m2 aan ruimte hebben wij een heel groot aanbod aan goederen voor de echte kringloper!

Zo is het ook niet vreemd dat een echte kringloper zijn dag volledig kan vullen in alleen onze winkel, want of je nou beneden begint met shoppen of bovenaan, je kan tussendoor gezellig in ons Kringloop Cafe "de huiskamer"genieten van zowel je ontbijt, lunch als een warme maaltijd onder het genot van een koud of warm drankje

KORTOM EEN DAGJE WAARDπŸ‘‹πŸ»

Kringloopwinkel Delft - Iconen-06

Begane Grond

(winkel & cafe)

Op de begane grond hebben we de winkel waar je zowel goederen kunt vinden als meubels (in het cafe), divers huisraad, prullaria, kleding, schoenen & divers elektra.

Tevens is op de begane grond achter in de winkel ons vernieuwde horeca gelegenheid, cafe de Huiskamer, waar je heerlijk een hapje & drankje kunt nuttigen, en genieten van het uitzicht over de Schie.

Kringloopwinkel Delft - Iconen-03

1e Etage

(huiskamers, kantoor-, speelgoed- & boekenafdeling)

Op de 1e etageΒ  hebben we de winkel ingericht als “huiskamers”zodat men een betere impressie krijgt hoe een meubel kan staan bij een ander meubel. Zo krijg je meer inzicht of het ook past in jouw interieur.

Tevens hebben we een voormalig privegedeelte geopend, hierdoor is de winkel groter geworden en kun je achter in de winkel de afdeling voor kantoorartikelen & speelgoed vinden. Tevens is er een “speciale” afdeling voor boeken & media zoals lp’s, dvd’s & cd’s, een ware bibliotheek.

Kringloopwinkel Delft - Iconen-05

2e Etage

(zolder)

Op de 2e etage, wat wij ook wel eens de zolderetage noemen, hebben wij nog meer meubels voor in huis, maar ook tuin, reizen of als je wilt kamperen!
Er staan meubels als banken, fauteuils, salontafels, eettafels, stoelen, bedden, kussens, beddengoed,Β  baby/kindermeubilair, babybenodigden, kasten, dressoirs, fitness apparatuur, tuinmeubelen, koffers & kampeerartikelen.

Kortom te veel om op te noemen, dus kom gezellig langs!

Kringloopwinkel Delft

Je favoriete kringloopwinkel van Delft

Tot Snel

Rotterdamseweg 404, 2629 HH, Delft