Het overgrote deel van onze werknemers zijn zowel fulltime als parttime bij ons in dienst, een kleiner deel van onze werknemers zijn daarvan vrijwilliger of stagiaire.

Wij zijn ALTIJD op zoek naar extra handjes!!!

Ben jij op zoek naar een (bij)baantje of wil je graag vrijwilliger worden?

Bel ons of voor de mogelijkheden of stuur je motivatiebrief (+ c.v.) naar ons via info@kringloopdelft.nl of vul ons contactformulier in.

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die 1 dag(deel) p.w. of meer in onze winkel zouden willen bijspringen! En dit evt. ook 1x p.m. op zaterdag zouden willen doen!

Je bent als vrijwilliger in onze winkel het eerste aanspreekpunt en bezit daarom enige sociale vaardigheden & verkoopvaardigheden.
Je bent vriendelijk & klantgericht, adviseert en bied hulp waar nodig en houd ervan om onze klanten een glimlach op het gezicht te geven😊
Je komt bij ons terecht in een hecht & gezellig team, samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel altijd is bijgevuld & dat de winkel op orde is!

Lijkt dit jou wat? Kom langs voor een kennismaking gesprek of bel 015 2142023
Vraag naar Daniella

Veelzijdige zaterdagkracht (m/v) voor de winkelafdeling


Heb jij affiniteit met kringloopwinkels & 2e hands goederen?

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken & ben jij zaterdag beschikbaar, incidenteel doordeweeks of in schoolvakanties?

Functie omschrijving:

Als winkel medewerker zorg jij natuurlijk ervoor dat onze klanten tevreden de deur uitlopen. Je komt bij ons terecht in een hecht team, waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van goederen & zorg dragen van kassa werkzaamheden. Tevens adviseer je de klanten & help je waar nodig. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de winkel altijd is bijgevuld en dat de winkel netjes blijft.

Functie-eisen:
Je bent minimaal 16 jaar.
Je bent klantvriendelijk, representatief & sociaal.
Je hebt mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands
Je bezit enige fysieke kracht.
Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Delft.

Wat bieden wij:

 • Werknemerskorting op onze producten
 • 29 vakantiedagen (op basis van fulltime functie)
 • Hele goede & gezellige werksfeer met de leukste collega’s.
 • En je hoeft NOOIT op zondag te werken!!!

  Geinteresseerd?
  Solliciteer op deze vacature, door jouw gegevens, c.v. & motivatiebrief te sturen waarom wij jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

  Dit kun je doen naar:
  info@kringloopdelft.nl
  t.a.v. vacature “zaterdagkracht”
  of klik hier voor ons contactformulier

  Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen via 015 256 38 38
  Vraag naar Daniella of Corina

Zaterdagkracht (m/v) voor de meubelafdeling

Functie omschrijving: Je komt bij ons terecht in een hecht team, waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van meubels op onze 1e & 2e etage, tevens adviseer je waar nodig over bijv het bezorgen van goederen of de betalen & ophalen service . Ook geef je bij verkoop aan hoe wij werken & draag je de het product over aan de kassamedewerker.

Functie-eisen: Je hebt verkoopvaardigheden, maar bent ook in het bezit van fysieke kracht i.v.m. het verplaatsen van de meubels naar de opslag of loods na verkoop. Je hebt affiniteit met meubels & inrichting Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Delft. Je bent commercieel ingesteld en kunt gemakkelijk contact maken met klanten met een natuurlijk overwicht. Ook ben je een echte teamplayer, ben je veelzijdig inzetbaar en sociaal ingesteld. Zaterdag behoort tot jouw vaste werkdagen, maar het zou fijn zijn als je voor doordeweekse dagen tevens in overleg inzetbaar bij oproep. Wat bieden wij: Werknemerskorting op onze producten Minimum loon, inclusief vakantiegeld & .. vakantiedagen per jaar op basis van fulltime functie En je hoeft NOOIT op zondag te werken!!! Geinteresseerd? Solliciteer op deze vacature, door jouw gegevens, c.v. en evt. motivatiebrief te sturen waarom wij jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! Dit kun je doen naar: info@kringloopdelft.nl t.a.v. vacature “zaterdagkracht meubelafdeling” of klik hier voor ons contactformulier Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Daniella of Corina via 015 256 38 38