Halen en brengen

Goederen:

Op afspraak haalt de Kringloopwinkel gratis meubels, witgoed, fietsen, televisies, stereo- apparatuur, huisraad, boeken, kleding en allerlei andere bruikbare goederen op in Delft, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg, Delfgauw, Den Hoorn. Houdt hiermee rekening met een wachttijd.

Kunt u niet wachten en is het voor u geen probleem om het te komen brengen dan kan dat natuurlijk ook ( Brengen kan alleen bij ons filiaal aan de Rotterdamseweg).

U kunt uitsluitend van Maandag tot en met Zaterdag bij de Kringloopwinkel aan de Rotterdamseweg 404 terecht.

Wij kunnen uw spullen aannemen van 9.00 uur tot 17.00  uur

Kom langs of bel voor een afspraak: 015-2563838

Inzameling en verkoop van gebruikte goederen

Sinds 1996 haalt de Kringloopwinkel in Delft e.o. op verzoek gratis herbruikbare goederen op, zoals meubels, witgoed, bruingoed, huisraad, boeken en platen. Verkoop van deze goederen in de winkels is hierbij de belangrijkste voorwaarde voor producthergebruik: het grootste gedeelte van de ingenomen goederen krijgt via deze weg een tweede (of derde) leven. Daarnaast is er een klein gedeelte van de goederen dat geen enkele gebruikswaarde meer blijkt te hebben en dat als afval afgevoerd wordt.
Vorig jaar kwam er 1,5 miljoen kilo aan gebruikte goederen bij de Kringloopwinkel binnen. Het kringlooprendement hiervan is vastgesteld op 74%, d.w.z. dat bijna driekwart van deze goederen (in kilo's) effectief buiten de afvalstroom is gehouden.
In de afgelopen jaren is duidelijk gebleken dat er een meerwaarde ligt in de combinatie van ophaal en verkoop. Het wordt hiermee heel zichtbaar hoe eenvoudig iedereen een bijdrage kan leveren aan een beter milieu


Ellektrische apparatuur (alles met een stekker) "wel en niet werkend"

Vul onder het kopje: Inzameling het formulier in om een afspraak te maken om uw  Elektrische apparaten en/of Fietsen (fietsen met briefje, met de vermelding Kringloop aanbieden) op te laten halen. Alle apparatuur dient u ten alle tijden buiten aan te bieden.

Deze worden dan s’ochtends vanaf 9.00 uur in de loop van de afgesproken dag verwijderd worden.

Let op u kunt geen meubilair aanbieden hier voor dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

                               

                            Telefoon 015-2563838